O nama

''FENUS'' d.o.o. je osnovan u Dimitrovgradu 2008 godine i bavi se uvozom i veleprodajom LED rasvete i elektromaterijala. Naša kompanija je jedna od prvih distributera LED rasvete u Srbiji. Distributer smo brenda V-TAC za Srbiju.Vodimo računa o sugestijama i primedbama svojih klijenata u nastojanju da saradnju podignemo na najviši mogući nivo. Težimo tome da se što brže razvijamo i da postanemo dinamična kompanija, lider u svom sektoru, koja zadovoljava zahteve visokog kvaliteta i estetike proizvoda. Trudimo se da se ubrzano razvijamo u ovom sektoru zahvaljujući svojim dobrim klijentima, bez kojih sve ovo ne bi ni imalo smisla, kao i savremenom shvatanju logistike, usluga i komunikacije.

V-TAC je prvoklasni brend, izradjen u konsultaciji sa specijalistima u oblasti energetike i očuvanja životne sredine. Akcenat je na projektovanju, izradi i rasprostranjivanju svih vidova svetlećih tela za uštedu energije, s posebnim osvrtom na LED rešenja.

Proizvodjači, koji proizvode V-TAC proizvode poseduju sertifikate CE i ROHS, što je garancija najvišeg kvaliteta LED dioda, a i komponente se koriste tako da osiguraju najbolji kvalitet krajnjeg proizvoda.

Svi V-TAC proizvodi su proizvedeni nakon opsežnog istraživanja o izvodljivosti i praktičnosti, s osnovim ciljem uštede energije i zaštite životne sredine. Sa rastućom potrebom za led tehnologijom u celom svetu, V-TAC teži da bude medju liderima u razvoju i širenju ove tehnologije i da predloži najbolje i najmodernije proizvode u svojim kupcima.

V-TAC je posredstvom svojih distributera uveliko prisutan na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Azije, kao jedan od najobećavajućih brendova koji nude dobar kvalitet LED proizvoda. V-TAC će nastaviti da održava svoj imidž i da se dalje razvija kao jedan od vodećih brendova u svetu LED tehnologije.

Kontakt

   +381 10 360 999

   +381 69 70 70 15

   +381 66 36 38 87

   Vasil Levski 12, 18320 Dimitrovgrad, Srbija

  Email: office@fenus.rs

Certificati

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

O nama

''FENUS'' d.o.o. je osnovan u Dimitrovgradu 2008 godine i bavi se uvozom i veleprodajom LED rasvete i elektromaterijala. Naša kompanija je jedna od prvih distributera LED rasvete u Srbiji.